Arkitekttegnede lejeboliger i mange størrelser

Savannehuset er en moderne karréejendom, der omkranser sit eget, private gårdrum med plads til både børneleg og afslapning i solen.

Indvendigt indeholder ejendommen mange forskellige lejlighedstyper med 2, 3 eller 4 værelser, og udgang til en privat altan.

Fælles for alle lejlighederne er prioriteringen af et stort køkken-alrum uanset lejlighedsstørrelse, og arkitekternes fokus på at give lejlighederne høje vinduespartier i hver ende for at sikre et flot lysindfald i de åbne opholdsrum og værelser.

Savannehuset - Åbent køkken alrum
Savannehuset - Køkken
Savannehuset - Vaskemaskine og tørretumbler

Med øje for de lækre materialer

Det er på alle måder en lejebolig af høj kvalitet, du flytter ind i, i Savannehuset.

Gulvene er belagt med egetræsgulve fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum for at undgå klodsede radiatorer, der fylder, samler støv og skærmer for den smukke udsigt. I stedet får du nem passage gennem de lyse rum og frit udsyn gennem de brede altandøre.

Gulvenes naturlige og varme nuancer står flot til lejlighedens stilrene, hvide look, med hvide vægge og lofter, som gør det let at sætte et personligt præg på boligen.

Det hvide køkken fra Invita fortsætter fortællingen om en moderne, nordisk designlinje med et kvalitetsarmatur fra Grohe og hårde hvidevarer fra Bosch og Siemens i energiklasse A. De hårde hvidevarer er diskret integreret i den moderne køkkenløsning med indbygningsovn, opvaskemaskine, køle/fryseskab, kogeplade og emhætte.

Lejeboligens rummelige badeværelse indeholder vaskemaskine, kondenstørretumbler, væghængt toilet og unidrain.

Kaffe på altanen med udsigt ud over Københavns savanne

Det er udsigten, der har givet navnet til Savannehuset. Og det er en udsigt helt i særklasse for enhver storby-beboer. Fra altanen kan du nyde den totale stilhed og udsigt ud over det savannelignende landskab omkring Amager Naturpark. Det er søer og uforstyrret natur i få minutters gåafstand. Og går man i den modsatte retning kan Københavns centrum, Kgs. Nytorv, nås med metroen på kun 8 minutter.

Børneværelse, hjemmekontor eller gæsteværelse med udsigt?

Lejeboligerne i Savannehuset fordeler sig på mellem 2, 3 og 4 lyse, rummelige værelser. Og der er tænkt nøje over rumfordelingen. Det gør lejlighederne praktiske og lette at indrette og fleksible i forhold til, om der skal være flere børneværelser, et lækkert gæsteværelse til overnattende gæster eller om du har brug for at indrette et lyst hjemmekontor med god udsigt.

Fandt du ikke
hvad du søgte?

300 meter længere nede af vejen finder du Steppens nybyggede lejeboliger, der består af lejligheder på 1-5 værelser med store altaner og rækkehuse i 2-plan med egen terrasse.

Elevator til døren og hurtig indflytning

Det er det nemme og praktiske hverdagsliv, som tilbydes i Savannehuset. Alle lejligheder har elevator lige til døren og egen affaldsskakt på etagen. Lejeboligernes varierende størrelser kan både rumme den helt unge børnefamilie, der vil nyde godt af elevatorturen, når indkøbsposer, børn og bleer skal bakses op i lejligheden, ligesom det modne par som ikke vil besværes af alt for mange tunge ture på trappen.

Som ny lejer i Savannehuset får du rigtig gode lejebetingelser.

Når vi laver en ny lejeaftale, er der kun 3 måneders depositum og 2 måneds forudbetalt husleje.

Vi opdaterer løbende Savannehusets hjemmeside, så du altid kan følge med i, hvilke lejligheder der er ledige, hvordan planløsningen ser ud og hvor meget huslejen ligger på.

Savannehuset - Elevator til hoveddør

• naturen som nabo • naturen som nabo •