Unik arkitektur med en levende overflade

Savannehuset er opført som en klassisk og dog moderne karréejendom, der lukker sig om en indre, privat gård, hvor beboerne kan nyde udelivet.

Bygningens facade er opført i varme, dæmpede og brændte jordfarver i blødstrøgne teglsten. Murværket varierer fra bygning til bygning med en variation af sten, der lægges på højkant og skaber en levende overflade. Savannehuset er en letgenkendelig ejendom med sin egen unikke identitet, og en arkitektur der respekterer sine omgivelser, og fletter sig ind i den natur, den rækker ud mod.

En klimavenlig byplanlægning i tæt parløb med naturen

Bæredygtighed, klima og storby kan sagtens kombineres. I den moderne byplanlægning i Ørestad, har man indtænkt naturvenlige og bæredygtige løsninger. Her ledes overskudsvandet ind i kanaler, som bringer lys og miljø i byens gader. De nybyggede boliger har et lavt energiforbrug, og den offentlige transport med metro med interval på 2 minutter gør områdets beboere mindre afhængige af bilen. I det hele taget er Ørestad bydelen, hvor der kan trækkes masser af frisk luft. Både på gaden og derhjemme, når altandøren åbnes.

• naturen som nabo • naturen som nabo •

Lyse trappeopgange, grønt gårdrum og legeplads

Hele området omkring Savannehuset er et paradis for dem, der elsker at være ude. Men også i ejendommens private gårdrum er der skabt god plads til at nyde afslappede stunder alene eller sammen med andre. Børnene kan mødes og finde nye venner på legepladsen, og de grønne arealer lægger også op til at beboerne kan mødes og lære hinanden at kende til hyggelige fællesarrangementer.

Indvendigt får man også fornemmelsen af ordentlig, gedigen arkitektur, som er udformet ned til den mindste detalje. De fælles opgange er lyse og gulvene belagt med lys, moderne terrazzo. Dørtelefonerne har video for at gøre det ekstra trygt for alle beboere i ejendommen.

Savannehuset - Sofabord